• Gratis bezorging in Haarlem, Bloemendaal, Santpoort en omgeving
  • Eigen Import (direct van de wijnmaker): unieke wijnen!
  • Min. bestelhoeveelheid 6 flessen (dezelfde of een mix ;-)
  • Gratis bezorging in Haarlem, Bloemendaal, Santpoort en omgeving
  • Eigen Import (direct van de wijnmaker): unieke wijnen!
  • Min. bestelhoeveelheid 6 flessen (dezelfde of een mix ;-)

La Viña del BULULÚ

€ 9,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Bululu was een soort van troubadour en een flirt, die speelde in de typische oude amphitheaters, Garnacha genaamd. In de volle maan, vierend met wijn; de brug tussen kunst en dromen.

Een Spaanse heerlijkheid met een interessant verhaal dus :-). Een rode wijn om gezellig op tafel te zetten en te drinken met vrienden. Hij zet je aan tot spannende anekdotes en avontuurlijke verhalen. Elke slok brengt je dichter bij je vrienden. Totdat de bodem van de fles La Vina del Bululu Garnacha in zicht is. Dan kun je terugkijken op een succesvolle avond, die weer de geschiedenisboeken in kan.

Deze garnacha is niet zomaar een Garnacha. Na een handmatige oogst op de wijngaarden, welke op meer dan 1000 meter hoogte liggen, net buiten Madrid, krijgt het spa haar lagering. Dit geschiedt gedurende 12 maanden op betonnen tanks. Dit om een ideale combinatie van rijping en fruit te behouden. Nou, dat is gelukt :-) Want naast het temperamentvolle karakter, is de wijn ontzettend zacht en heeft het bijzonder veel frisheid en fruitigheid in zich. De zachte tannines en de mooie zuren zorgen voor een gestructureerde en evenwichtige wijn. Absoluut de moeite waard !!


La Viña del Bululú komt uit de regio Alto Alberche. Een klein gebied in de provincie Avila, in het noorden van Madrid. Dit is een prachtig natuurpark genaamd Sierra de Gredos. Een bergachtig gebied met granietbodems. Een landschap van pijnbomen, struikgewas, holm eiken en eilanden van kleine wijngaarden. Dit unieke, unieke wijngaarden is wat we uitwerken voor Viña del Bululú


Extra productinformatie

Alcoholpercentage
14%
Vintage
2018
Land van herkomst
Spanje