• Gratis bezorging in Haarlem, Bloemendaal, Santpoort en omgeving
  • Eigen Import (direct van de wijnmaker): unieke wijnen!
  • Min. bestelhoeveelheid 6 flessen (dezelfde of een mix ;-)
  • Gratis bezorging in Haarlem, Bloemendaal, Santpoort en omgeving
  • Eigen Import (direct van de wijnmaker): unieke wijnen!
  • Min. bestelhoeveelheid 6 flessen (dezelfde of een mix ;-)

Michel

Onze proefexpert die bij echt iedere wijn ook een gerecht kan vermelden, waarbij deze wijn het beste tot z'n recht komt. Dus wil je tips? Dan kun je altijd bij hem terecht. Andersom kan natuurlijk ook: roep je gerecht en hij selecteert het best passende wijntje uit ons aanbod. ☼

Karin

Als je het over genieten van lekkere wijntjes hebt, kijk dan eens naar haar als ze 1 van onze sublieme wijntjes wegdrinkt. Naast de eeuwige zoektocht naar die "sexy" flessen met heerlijke inhoud, houdt ze ook de webshop en onze Sociale media kanalen bij. ♥

Guy

Tsja...is gewoon een liefhebber pur sang. Mooiste is en blijft natuurlijk altijd om die ene lekkere wijn te vinden die "overal" bij past. Of het nu op een terras is, op een feestje of tijdens een etentje met familie of vrienden. Onderhoudt contact met de wijnproducenten en exporteurs. ♣

Een uit de hand gelopen wijnhobby

Stuk voor stuk unieke en exclusieve flessen van onze geliefde wijnhuizen met passie en liefde voor goede wijn. En dat proef je! Het idee voor onze online winkel is ontstaan toen we door hadden dat we samen wel echt 1 ding gemeen hebben: onze passie voor lekkere wijnen. We hebben alle 3 dezelfde uitgangspunten:

  • een fles moet er wel een beetje "sexy" en modern uitzien, niet met zo'n stoffig (Frans) oldschool etiket. Als je daar naar op zoek bent, verwijzen we je (met pijn in ons hart) naar andere wijnzaakjes.
  • de wijn moet toegankelijk zijn voor een zo groot mogelijk publiek. Dus of je nu met je voeten in het zand op het strand zit, of je nu op een festival bent of aan tafel gaat met familie of vrienden (en of dat nu een BBQ is of een 7-gangendiner, dat vinden wij allebei subliem), bij de eerste slok willen we gewoon echt dat je denkt "shit...DIT is gewoon een lekker wijntje, waar is de fles, ik wil weten waar die vandaan komt en waar ik 'm kan krijgen". Dat je dit vervolgens gewoon op dat moment vergeet daadwerkelijk te doen, omdat je geniet van het gezelschap om je heen, begrijpen wij volkomen. Maar we vermoeden dat je de volgende dag TOCH die wijn na gaat pluizen...ook omdat wij ECHT geen hoofdpijn-wijntjes verkopen :)
  • wat we ook erg belangrijk vinden? De wijn wordt nog niet of maar zeer beperkt verkocht in Nederland. We willen unieke wijnen kunnen aanbieden en niet de wijn, die al in de (grote) slijterijen te vinden zijn. Zodat jij, als wijnliefhebber, een mooie en unieke wijn in handen hebt!
  • de prijs moet in verhouding zijn met de kwaliteit en smaak die je in je glas giet. Er zijn al genoeg aanbieders die zichzelf rijk verkopen, om een bepaald marketing-budget vrij te maken. Dat is iets dat wij NOOIT zullen doen; we willen gewoon dat je, net als onze families en vrienden, kunt genieten van de wijnen die wij exclusief & speciaal voor jullie uit diverse landen importeren. We zijn altijd op zoek naar mooie, nieuwe kansen in deze (wijn)wereld, dus mocht je je favoriete wijn nog niet kunnen verkrijgen in Nederland (of alleen via van die "shady" buitenlandse webshops), laat het ons dan weten via contact@cantivino.com > een foto en/of streepjescode meesturen kan ons er heel erg bij helpen je favoriete wijn te vinden en te importeren voor je.

Maar voor nu...lekker rondshoppen en als je iets lekkers ziet: gewoon bestellen, wij zorgen ervoor dat het pakketje veilig bij je thuis wordt bezorgd OF...als je in onze omgeving woont (Haarlem/Bloemendaal), dan komen we de doosjes ook graag even langsbrengen, vinden we oprecht leuk en gezellig. Tot CantiVino :)

CantiVino

Van WickeVoort Crommelinlaan 14

2061 HK Bloemendaal

contact@cantivino.com

06 - 21 28 39 47